mandag 27. desember 2010

Håper dere alle har hatt en riktig god jul!  Vi hadde en  koselig julekveld med mine 2 eldste døtre og deres familier. I dag har vi hatt tradisjonelt 2. dags juleselskap med hele familien. Nå i kveldstimene vart det omsider litt tid for hygge på hobbyrommet. Måtte jo pakke opp og beundre den flotte symaskinen jeg fikk i julegave. Så nå blir det litt å øve på… Hehe, tror ikke det skal nevnes hvor lang tid jeg brukte på å tre den og få satt inn spolen for undertråd….

_C274410

 

Her er et par nye lerretsbilder jeg har laget. Alle motiv som er brukt er fra Sagen Vintage.

_C274406

_C274408

Ha en fortsatt fin jul 

4 kommentarer:

Connie sa...

Ååååå så lekkert.
Har et stort ønske om å lage det samme.Har kjøpt inn masse leeret og litt forskjellig
Har du en oppskrift på hva du gjør.?
Skriften i bakgrunnen hva har du brukt da.?
Klem Connie

Berit sa...

Nydelige bilder!
Juleklem fra Berit

Christel (scrappeberta) sa...

Så flotte bilder du har laget :D
Spennende med symaskin :) Hvilket merke er det? jeg skal kjøpe en jeg også, men synes det er så vanskelig å bestemme seg. Jeg har ikke peiling på maskinene, hehehe :)

ha en flott kveld

Berit sa...

SÅ dumpet jeg innom din blogg! Vi er omtrent "naboer" da jeg bor i Eikefjord og jobber i Førde! Har hatt litt utstyr for scrapping i noen år. Men har jo skjønt at jeg egentlig ikke har hatt noe særlig....etter at jeg begynte å søke på nett!! Er så imponert over bloggene og folk sin kreativitet.Men har nå vært hekta siden i sommer. Ser at du syr og maler i tillegg til scrappingen. Nå lurer jeg på hvordan du overfører bildet på lærretet og kombinerer det med maling? Det var litt kult det bildet ditt, ja jeg syntes begge var fine jeg!!
Berit